THE BIG SPLASH - and 29 other sketches

 

Fra 1999 - illustr. af Niels-Vilhelm Søe

30 sketch beregnet til brug i engelskundervisningen fra 5. klasse. Bogen indledes med de korteste og letteste sketch og slutter af med de sværeste. Hver sketch er forsynet med oplysning om antallet af medvirkende, stedet og de rekvisitter, man med fordel kan bruge.

101 sider.

 

Kr. 112

 

Bestil

 

 

En lektørudtalelse er en kort vurdering af en bog med henblik på anskaffelse til bibliotekerne. En børnebog får ved sin udgivelse to udtalelser: en af en børnebibliotekar og en af en skolebibliotekar.

Poul Larsen har udgivet en lille bog med små sketches.

De enkleste og korteste sketches er i den første del af bogen. De sværeste i den bageste.

Nogle af sketchene er kendte vittigheder, sikkert også af nogle børn. Det gør dog ikke noget, da sketchene også er morsomme på engelsk. Alle sketchene kan foregå i et klasseværelse, da de er med få og enkle rekvisitter. Deltagerantallet varierer fra to til syv. At bruge drama i engelskundervisningen burde være et must. I denne bog har man så et hjælperedskab, hvis man er på bar bund. Nogle af historierne kan sagtens udvides til længere optrin, for nogle er meget korte.

Alt i alt en god lille lærerhåndbog, hvis indhold kan bruges fra begynderundervisningen og lidt videre frem.

 

Lene Munch Larsen, Folkeskolen

Det at lære at bruge et fremmedsprog aktivt er centralt i sprogundervisningen. Til det formål er rollespil en fin metode. Her må bøgerne The Big Splash og Hände hoch være et fund. En flot mulighed for at variere undervisningen.

 

Skolefokus - Norge

 

Bakkevej 14, 9492 Blokhus – Tlf.: 98 24 93 45 – Mobil: 21 66 06 55 – E-mail: foelfod@mail.dk